Kookplaat
Kookplaat nodig? Er bestaan 4 soorten: elektrisch, inductie, vitrokeramisch en op gas. Inductie gaat het snelst en verbruikt het minste energie. Chef-koks verkiezen koken op gas, maar hiervoor heb je een gasaansluiting in je keuken nodig. Een elektrische kookplaat is de goedkoopste optie, maar warmt heel traag op en verbruikt daardoor veel energie. Via onze blog welke kookplaat kiezen ontdek je snel welke kookplaat het beste bij jouw kookstijl past. Weet je al welk type je wil? Dan rest je enkel nog de afmetingen te bepalen, het aantal kookzones te kiezen en de soort bediening.

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 580 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 770 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 590 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Elektrische
- Breedte : 500 mm
- Aantal branders/kookzones : 2

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 582 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 580 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 576 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 600 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 583 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Elektrische
- Breedte : 530 mm
- Aantal branders/kookzones : 2

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 880 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 765 mm
- Aantal branders/kookzones : 4